Data:
1 de abril
Hora:
18:45
Lloc de trobada:
Parròquia Corpus Cristi: c/Bailèn 175 (cantonada Còrsega)
Corren temps difícils, d’això en som tot@s conscients, però precisament en moments com aquests és quan cal treure el millor de nosaltres. I ara tenim una nova oportunitat per a fer-ho, una nova oportunitat per a posar el nostre granet de sorra per fer una societat més justa, més humana, més solidària, més sensible i més implicada en la realitat social del nostre entorn. 
Ens trobarem cada dilluns a la Parròquia Corpus Cristi per a oferir aliments (no peribles i frescos) a persones que es trobin en dificultats per cobrir una necessitat tan bàsica com és la d'alimentar-se d'una forma mínimament saludable.
Com es pot col·laborar?
1- portant productes no peribles com: arròs, pasta, llegums (cigrons, llenties i mongetes), caldos, oli, sal i llaunes en conserva (sardines, tonyina, fabada...).
2- portant productes frescos: verdures, fruita i patates
3- portant làctics (llet i iougurs) + ous
4- portant pà
De moment, començarem amb una prova pilot deixant que cadascú porti la quantiat que li vagi bé. Anirem perfilant-ho a mesura que anem aconseguint la col·laboració i involucració d'establiments del barri, amb l'ajuda de tot@s. 
De moment, us demanem que les persones que hi volgueu col·laborar, us apunteu a l'activitat i ens digueu què portareu, a la part inferior de l'activitat. Nosaltres ho anirem anotant per a portar el control de forma que poguem abastir les necessitats de les 50 persones que s'aplegaran cada dilluns. 
Recodem que si hi ha persones dins BAC que estan interessades en rebre el lot setmanal, ens ho fagin saber a través d'un missatge privat, per incloure-les a la llista. 
 
Moltes gràcies a tot@s per la vostra col·laboració en aquesta activitat solidària que confiem ajudarà a tirar endavant, rebent aliments i calidesa per la nostra part, a desenes de famílies de la nostra ciutat.
MES INFO

Visitas: 23

PARA INFORMACIÓN DE NUESTRAS ACTIVIDADES, EVENTOS Y EXCURSIONES, CLICKA AQUI:

1er URBAN KNITTING CULTURAIOCI BARCELONA.

Superxulo""

© 2019   Creado por CIOB.com.   Tecnología de

Emblemas  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio